Lidmaatschap

Lidmaatschap 2021/2022Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we elkaar zagen bij een wedstrijd van onze favoriete driekleur, maar we kunnen nu echt stellen dat het einde in zicht is.


Het seizoen 2021-2022 nadert met rasse schreden en het ziet er naar uit dat we de wedstrijden opnieuw live zullen kunnen bijwonen. Uiteraard zullen “The Yellowbrothers” op dit feestje niet ontbreken.


In het nieuwe seizoen zijn wij van plan om jullie weer van gepast vervoer te voorzien voor de uitwedstrijden aan zeer democratische voorwaarden.

Wie lid is, krijgt zoals gebruikelijk extra voordelen en zal bij beperkte plaatsen voorrang krijgen. Bent u nog geen lid, dan kan u dit worden door het bedrag (zie lager) over te schrijven op rekeningnummer BE91 7390 1108 4976 met vermelding van de namen van de personen die lid wensen te worden.


Was u al lid in het seizoen 2020-2021, dan wordt uw lidmaatschap GRATIS verlengd voor dit seizoen. U hoeft dan helemaal niets te ondernemen!

Lid worden kan net zoals de voorgaande jaren voor amper 20 euro, jongeren onder 18 jaar of met een geldige studentenkaart hoeven zelfs maar 10 euro te betalen.


Ook onze vaste vertrekplaatsen blijven ongewijzigd, u kan met ons meerijden vanuit café De Zwarte Kat (Zelzate) of café Le Bon Vivant (Wachtebeke).


Wij hopen jullie alvast massaal te mogen verwelkomen als lid!


Forza Lokeren-Temse!